Despre

Spread the love

 

 

 

Different Kids este un brand românesc de haine hand-made pentru copii, care încurajează creativitatea, imaginația,  individualitatea și libertatea de auto- exprimare a celor mici.

Înființat de către Florin Speck, un creativ al industriei fashion din România,  brandul Different Kids produce articole vestimentare și accesorii  cool, funcționale și  durabile, cu design unic și îndrăzneț, confecționate din materiale de cea mai bună calitate și  decorate cu  imprimeuri realizate manual de artiști plastici autohtoni.

Ideea înființării brand-ului a venit în urmă nenumăratelor  solicitări primite de la clienții Different Cut, unul dintre cele mai populare branduri românești de haine,  înființat de Florin Speck în 2013, care își doreau pentru copiii lor variantele mini ale articolelor vestimentare unicat produse de Different Cut. Astfel,  în 2020,  a luat naștere Different Kids.

Toate articolele și accesoriile sunt confecționate manual în atelierul Different Cut, după tipare proprii, create special de către designerii brandului. Materialele sunt alese atent pe criterii de calitate premium. Vopselele folosite la realizarea imprimeurilor sunt pe baza de apă și nu conțin chimicale periculoase pentru organism sau pentru mediul înconjurător. Toți angajații Different Cut beneficiază de carte de muncă și ore suplimentare plătite in spiritul Fair Trade.

Articolele vestimentare  Different Kids sunt produse în serii limitate, iar modelele sunt diferite de la o colecție la alta.

 

MISIUNEA NOASTRA

Copilăria este mult prea scurtă pentru a purta haine plictisitoare. Din acest motiv, misiunea noastră  este aceea de a anticipa nevoile următoarei generații de iubitori de modă și de a veni în întâmpinarea lor cu articole vestimentare unice și de calitate.

Hainele produse de noi sunt concepute cu gândul la copiii cu personalități puternice care pot astfel să își exprime creativitatea și individualitatea încă din primii ani de viață prin felul în care se îmbracă. Visam să îmbrăcăm generații de copii care atunci când vor deveni adulți vor refuza orice compromis legat de calitate și individualitate.

Designul articolelor vestimentare și accesoriilor produse de Different Kids este creat special pentru a veni atât în întâmpinarea nevoii de exprimare a copiilor, cât și cu gândul la acei părinții care știu că micuții lor sunt deosebiți și merită mai mult decât hăinuțele clasice care se găsesc la tot pasul. Este important pentru noi ca articolele vestimentare pe care le producem să stârnească atât entuziasmul copiilor cât și pe cel al părinților pentru că știm că granița dintre ceea ce vor să poarte cei mici și ceea ce părinții consideră acceptabil este una foarte fină.

Ne dorim, de asemenea, să arătăm întregii lumi că și brandurile românești  sunt capabile să producă articole vestimentare originale, de cea mai bună calitate, care pot concura oricând cu cele de pe piață internațională.